En Praksisnær Ingeniøruddannelse

Som studerende på Global Ledelse og Design af Produktionsnetværk får du et væld af færdigheder inden for både ledelse som design og optimering af produktionsprocesser. 

Studiet undervises som en kombination af klasse-undervisning, gruppearbejde, virksomhedsbesøg, praktisk opgaveløsning i laboratorier og projekter i virksomheder.

Studiestruktur

Studiet varer 3½ år og giver dig titlen “Proffessionsbachelor” som indikerer den store mængde af praktisk erfaring som der tilegnes gennem uddannelsen. Hvert semester er struktureret på den måde at de første 4 uger bruges udlukkende på tilegnelse af relevant teori, derefter følger 8 uger hvor der både indlæres teori og samtidig arbejdes på projekt i mentor-virksomhed, og til sidst, 4 uger med fuldt fokus på virksomhedsprojektet. Undervisningen er oftest i form af hold-undervisning, hvor man er aktivt deltagende, eller som problem-fokuserede projekter. 

Studiet undervises på dansk, men alt materiale er på engelsk.

Hvorfor Vera Valgte at Læse GMM

Kombinationen af ledelse og ingeniørvidenskab er gruden til at jeg valgte GMM-studiet. Siden første semester har jeg kun haft positive oplevelser og jeg er en fan af kombination af både teoretisk undervisning og praktisk erfaring gennem semesterprojektet, da det hjælper med at forstå og anvende teorierne. Samarbejdet med en eller flere mentorvirksomheder vil også give os en stor fordel når vi søger job efter dimission. At læse GMM kommer også med den sotre fordel at vi ikke bare er “til stede” i undervisningen, men at vores undervisere faktisk ved hvem vi er og altid tager sig tid til at diskutere teorier og ander emner uden for undervisningen.

Why Daniels Chose GMM

What initially attracted me to choose GMM was
the concept of gaining invaluable practical experience during the course of study. Over time I have come to realize how truly beneficial this opportunity is – the GMM programme allows me to build a practical project portfolio during my studies that covers multiple topics and can serve as a great toolbox for future opportunities. On that note, what also impressed me was the amount of tools that we get at our disposal at the university – from facilities for prototyping to different statistical software tools. I believe that GMM provides me with a solid knowledge base as well as the opportunity to choose whether to further my studies and potentially specialize in a relevant area or “dive into” the industry after graduating.

Studielivet på Campus Herning

De studerende har mange muligheder på BTECH. Ved kampus i Birk er der studieboliger til omkring 400 studerende med både fitness lokale, bar (“Studenterhuset”), og et vakserum. Der er også sportsaktiviteter på Campus Herning. AU Herning Campus har en fredagsbar hvor de studerende mødes fredag (og torsdag) og hvor man kan mødes og socialisere med god musik eller tage kampen op over et spil bordfodbold. Derudover har GMM-studiet deres egen studenterforening som arrangere både sociale- og faglige arrangementer for GMM studerende. GMM-studiet er også det eneste studie på AU Herning som tager på studietur. Denne tur er arrangeret af 3. semester-studerende og giver os mulighed for at besøge virksomheder i andre lande for at få en indsigt i måden dé arbejder. Tidligere studiture har været til f.eks. Tyskland, Holland, og Polen. Herning er en relativt lille , men tak til Jyske Bank Boxen, og en i sig selv, er der altid noget at lave. Herning har også et aktivt natteliv, masser af shopping-muligheder, og alt andet som en studerende har brug for. Dertil kigger mange virksomheder i det nærliggende område efter studentermedhjælpere, så der er også gode muligheder for at finde studie-relevant job under uddannelsen.